Vloer- en tegelwerken

Vloer- en tegelwerken


Who will dance on the floor, in the round?


Voor vloer- en tegelwerken hebben een vakkundige aanpak nodig. Precisie is hier van uiterst belang want uw vloerwerken zijn immers de basis van uw interieur. Ze moeten dus perfect geplaatst zijn én tegen een stootje kunnen.

Of u nu een nieuwbouwproject voor ons hebt of uw huis aanpakt voor grondige renovatie. Of uw oude vloer moeten uitgebroken worden of bovenop je bestaande vloer getegeld moet worden. U kiest het materiaal en HDX legt een gebruiksklare vloer die jaren dienst doet en waarop u fier kunt zijn.

Ook tegelwerken behoort tot hun expertise en ze gaan hier geen uitdagingen uit de weg. Elke badkamer is anders en vraagt een andere inrichting. Hier is vaak een dosis creativiteit nodig om het plaatje te laten passen.

U vraagt, HDX draait


Gratis opmeting en offerte. HDX komt steeds bij u langs voor alle opmetingen en een woordje uitleg.

In alle formaten. Van groot tot klein, HDX legt het allemaal. Dankzij hun ervaring loopt u op wolkjes.

Prijs-kwaliteit. Een duidelijke aanpak met een goede service!

Alle soorten natuursteen


Natuursteen, zoals blauwe steen, marmer of graniet, is echt kwaliteitsmateriaal voor alle vloer- en tegelwerken. Het ziet er prachtig uit en is altijd uniek en zeer duurzaam. U kunt er gegarandeerd jarenlang van genieten.

De badkamer van uw dromen


Nieuwe badkamer of leuk renovatieproject? Een ligbad en/ of een douche? Grote tegels of liever kleine mozaïk? Uw aanspreekpunt voor het plaatsen van uw droombadkamer is zaakvoerder Kenneth.