Verwarming

Verwarming


As the temperature drops, the need for warmth goes up.


Aangezien energie steeds meer en meer budget opslorpt, vinden we het onze taak om als specialist de ketels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan te raden. Zo helpen we onze klanten de juiste keuzes te maken, afhankelijk van het beste rendement volgens zijn/haar behoefte.

De nieuwe generatie verwarmingsketels is zeer zuinig en gemakkelijk te bedienen. Of je nu kiest voor stookolie of aardgas, bij ons vindt u steeds de ideale verwarmingsketel in de klassieke uitvoering of de condenserende uitvoering. En daarbij beperken we ons niet tot de traditionele systemen, ook voor de ecologische systemen zoals zonneboilers of warmtepompen kan u op onze diensten beroep doen.

Temperatuur bepaalt u zelf


U bepaalt de temperatuur per kamer. Dat zorgt niet alleen voor een aangename sfeer op elke locatie in huis, maar eveneens dat er nergens energie verloren gaat. De badkamer lekker warm en de slaapkamers graag frisser? Alles kan.

Radiator of vloerverwarming?


Twijfelt u? Vloerverwarming wordt als aangenamer ervaren. Radiatoren zijn dan weer veel sneller op temperatuur, maar nemen meer ruimte in. Vraag ons naar alle technische details en kies zelf welke heerlijke warmte u in huis haalt.

Renovatie en nieuwbouw


Of u nu aan het bouwen of renoveren bent, HDX staat u met raad en daad bij. Eveneens het uitbreken van uw vloer- en tegelwerken en wederop bouwen van alle voorzieningen voor uw verwarming neemt HDX in handen.