Diensten

Onze diensten

VERWARMING


Een centrale verwarming op maat van uw woning en wensen is geen overbodige luxe, het is een echte noodzaak. Schakel daarom een specialist in om samen met u na te gaan welke installatie u alle warmte en comfort kan garanderen die u verdient.

SANITAIR


Op zoek naar leuke oplossingen of originele ideeën om uw badkamer in te richten? HDX helpt u graag! Samen met u zoeken ze naar de geschikte oplossing op maat waarbij uiteraard ook de prijs-kwaliteit nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

VENTILATIE


Bij nieuwbouwwoningen en grondige renovaties is een ventilatiesysteem verplicht. HDX helpt je bij de keuze van het systeem. Ventileren kan op verschillende manieren: we onderscheiden vier soorten systemen waaruit u kunt kiezen.

VLOEREN & TEGELWERKEN


Zoekt u nog een partij voor het verzorgen van uw vloerwerken?

Wilt u uw douche en/of badkamer laten tegelen? Welk type vloer of tegel u ook kiest, HDX zorgt voor een precieze plaatsing en een mooie afwerking van al uw vloer- en tegelwerken.

ALGEMENE RENOVATIES


Heb je een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden of is het na al die jaren tijd geworden om je woning eens onder handen te nemen? HDX voert de nodige werken uit en geeft je ook slim advies over afwerking en de keuze van materialen.

Getuigenissen